Disseny de producte i disseny gràfic. Entusiasta de l'art i l'artesania, entén la producció d'objectes des de l'absoluta passió pel concepte i els materials nobles. Conjuga la funcionalitat i l'estètica amb un disseny gràfic acurat.

Des d'uns anys ençà s'ha introduït al món de l'alta gastronomia, de la mà del xef Nandu Jubany. Plegats han creat diversos productes per dotar de volum i presència l'imaginari del cuiner osonenc. Ha creat suports, cartes, altres elements en paper de suport i diverses creacions per restaurants com Can Jubany, Hotel Mas Albareda, Jubany Events, Sport Hotel Hermitage (Andorra), l'Hotel Majestic o el Petit Comitè.

El seu projecte "Suports gastronòmics per a Can Jubany" va ser presentat durant la passada edició de la Setmana del Disseny a Barcelona (2013).Durant els darrers anys, he estat presentat al món de l'alta cuina després d'haver estat presos sota l'ala del xef català Nandu Jubany. Junts, hem creat diversos productes per donar volum i presència a l'imaginari del cuiner d'Osona. He creat titulars, menús, altres articles amb suport de papper i diverses creacions per a restaurants com Can Jubany, Hotel Mas Albareda, Jubany Events, Sport Hotel Hermitage (Andorra), Hotel Majestic o Petit Comitè.

El projecte "Suports gastronòmics per a Can Jubany" es va presentar a l'última edició de Barcelona Design Week (2013).

He treballat en disseny gràfic per crear diverses identitats corporatives per a projectes empresarials, així com en el desenvolupament de les seves aplicacions.

També he comissariat diverses exposicions d'art sobre art i disseny.

Toni Casassas


Chocolate by Rafa Delgado
Packaging — 2018
 Berries & Pepper
Packaging — 2018LAB–ID
Identity — 2017 
 The Lazy Lies
Cover artwork + Packaging
2017 — 2018


Mark